Liderul PNL Alina Gorghiu ii cere lui Victor Ponta sa isi asume responsabilitatea in privinta Televiziunii Publice: Guvernul lupta doar sa controleze politic TVR

T.d. | 26.07.2015

Pe aceeași temă

Opozitia ii cere premierului sa nu paseze responsabilitatea in cazul TVR si sa intervina pentru redresarea institutiei. De la Calarasi, copresedintele PNL Alina Gorghiu a atras atentia ca “guvernul lupta doar sa controleze politic TVR”.

Am spus că TVR a fost și este distrusă prin inacțiune guvernamentală. Lucrurile au mers din rău în mai rău, datoriile au continuat să crească, ajungând la peste 150 de milioane de euro. Am cerut guvernului Ponta să nu paseze responsabilitatea pentru TVR către Parlament, reamintindu-i premierului că a semnat un memorandum în 2012 pentru redresarea televiziunii publice.

Din păcate, guvernul luptă doar să controleze politic TVR, nu să-i rezolve problemele”, a transmis Alina Gorghiu.

Acum doua zile, liberalii i-au cerut din nou Executivului condus de Victor Ponta sa intervina in cazul TVR.

Radu Carp, secretar executiv al PNL si membru in Consiliul de Administratie al Televiziunii Publice, sustine ca Executivul refuza o solutie in privinta Televizunii Publice. El acuza un “pariu personal” pe care premierul Ponta l-ar avea in acest caz.

Carp sustine ca o solutie viabila, dar care nu a fost aplicata, e reprezentata de indexarea taxei TV cu rata inflatiei. Liberalul acuza Guvernul ca refuza orice discutii privind situatia critica de la TVR.

In momentul de fata, Victor Ponta are un pariu personal cu Televiziunea Publica, pentru ca se astepta ca televiziunea publica sa-l laude”, a spus Carp.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22