Liderul PNL, Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre statul de drept în România

Redactia | 14.05.2018

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit luni, la Berlin, cu președintele Uniunii Creștin-Democrate (CDU) din Germania, cancelarul Angela Merkel, cu care a discutat, printre altele, și despre evoluțiile privind respectarea statului de drept în România.

Pe aceeași temă

 

 

Orban, aflat într-o vizită în Germania, a avut luni o întrevedere cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul căreia lidera CDU și-a "exprimat sprijinul pentru Partidul Naţional Liberal ca partener apropiat în cadrul PPE (Partidul Popular European, n.r.), fiind agreate principalele modalități de colaborare în ceea ce privește subiectele de pe agenda europeană", se precizează pe pagina de Facebook a PNL.

 

Potrivit sursei citate, cei doi lideri politici au purtat discuţii privind aspecte legate de strategia PPE în vederea alegerilor europarlamentare din 2019, dar şi "despre evoluțiile privind respectarea statului de drept în România".

 

"Germania este un partener important al României, politic, dar mai ales comercial, iar relaţiile economice trebuie dezvoltate în continuare prin încurajarea investiţiilor germane în ţara noastră. Partidul Naţional Liberal este și rămâne cel mai important partid de pe scena politică românească atașat valorilor europene, care apară și susține întărirea rolului României în cadrul UE", se afirmă în mesajul difuzat de PNL.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22