Liiceanu: Şi-au poleit ignoranţa absolută cu titluri furate; strălucesc prin incompetenţa lor

E.b. | 04.07.2017

„Aceste personaje care strălucesc prin incompetenţa lor, nu pot vorbi limba română corect, aproape niciunul nu o vorbeşte, şi-au poleit ignoranţa absolută cu titluri furate, a spus Gabriel Liiceanu, la Digi 24, referindu-se la cei care ne guvernează.

Pe aceeași temă

 

 

"Şi-au poleit ignoranţa absolută cu titluri furate" -  a comnetat Gabriel Liiceanu, la Digi24, în contextul scandalurilor  legate de plagiat. Totodată, Liiceanu a vorbit şi despre noul Guvern, recent instalat la Palatul Victoria.

 

Gabriel Liceanu: „Aceste personaje care strălucesc prin incompetenţa lor, nu pot vorbi limba română corect, aproape niciunul nu o vorbeşte, şi-au poleit ignoranţa absolută cu titluri furate.

 

Oamenii ăştia care au împânzind ţara la vârf, furându-ne spiritul, au făcut un rău fără precedent. Aici e mare dramă că aceşti neciopliţi se justifică prin titluri furate. Asta năruie spiritual şi moral o societate.

 

Nu l-am înţeles pe Iohannis. A spus înainte de a numi guvernul, a spus acele vorbe - nu voi desemna decât un premier integru. S-a petrecut inversul. Am descoperit un comentariu făcut după numirea guvernului şi blessingul dat premierului - un comentariu care m-a dărâmat - România rămâne aşa cum o ştiu – săracă, jegoasă, furată, dispreţuită şi jefuită de toţi. Stupefiant a fost că la câteva zile după numirea acestor oameni numiţi guvernanţi, preşedintele a zis că îi roagă să termine cu ţopăiala fiscală”.

 

 

 

 

VEZI TOT INTERVIUL

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22