Liviu Dragnea a plătit bani grei ca să se fotografieze lângă Donald Trump

E.b. | 20.01.2017

Liviu Dragnea, președintele PSD, participă în SUA la evenimentele premergătoare învestirii noului președinte ales american, Donald Trump. Acesta a postat recent fotografii de la cina pe care a avut-o în SUA cu potențialii membri ai cabinetului Trump.

Pe aceeași temă

 

 

Liviu Dragnea a postat pe contul său de Facebook joi, 19 ianuarie, următorul mesaj:

 

Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!" A fost un dialog cald și deschis" , scrie Dragnea pe Facebook.

 

 

Cina a fost pe bani grei

 

 

Accesul la acest tip de întâlniri este pe bani - scrie publicația Politico, din SUA, arătând că sumele se încadrează între 100.000 și 200.000 de dolari - pentru o cină cu potențialii șefi de agenții guvernamentale din SUA, conform Euroactiv.

 

Acest nivel limitează însă accesul doar la comisia pentru învestirea prezidențială, în timp ce o cină cu vice-președintele ales Mike Pence este permisă celor care plătesc între 500.000 și 1.000.000  de dolari - cu diferite niveluri de acces, în funcție de suma donată - potrivit unor broșuri ale evenimentului de învestire, obținute de Politico (captură eran, în imagine).

 

Bonus, în intervalul acestor sume (500.000 - 1.000.000 de doari) este promisă și prezența președintelui ales, Donald Trump, potrivit broșurii citate de Politico.

 

The New York Times publică online prețul pentru fiecare dintre aceste pachete

 

De pildă,  pachetul de 250.000 de dolari, care promite și apariția cuplului Trump la o cină elegantă, în Washington  

 

 

**************
 

 

Mircea Drăghici, trezorierul PSD Mircea Drăghici a declarat, marţi, că vizita în SUA a preşedintelui PSD Liviu Dragnea, cu ocazia învestirii lui Donald Trump, va fi achitată de PSD, nu de Camera Deputaţilor, partidul plătind şi costurile deplasării premierului Sorin Grindeanu.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22