Liviu Dragnea: Excluderea lui Geoană din PSD a fost o greşeală care trebuie îndreptată

E.b. | 05.09.2016

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat că excluderea lui Mircea Geoană din partid, în 2014, a fost o "greşeală" care ar trebui reparată nu prin reprimirea fostului lider, ci printr-o colaborare cu actuala sa formaţiune, PSRO.

Pe aceeași temă


 

"Şi faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD eu cred că este o greşeală care trebuie reparată. Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate fi decât benefică. Până la urmă, Mircea Geoană a făcut şi el ceva pentru partid", a spus Dragnea la RTV, conform News.ro.

 

Liderul PSD a reiterat faptul că forţele de stânga din România ar trebui să se unească şi să colaboreze în alegeri. Dragnea a adăugat că nu trebuie ca social-democraţii să ajungă în situaţia PNL, care şi-a exclus sau a rămas fără marea majoritate şefilor de partid pe care i-a avut după reînfiinţare.

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că în zilele următoare şi-ar dori să poarte o discuţie cu preşedintele PSRO, Mircea Geoană, în vederea unei eventuale colaborări, precizând că discuţii vor exista şi cu alte partide mici, precum PND sau PER.

 

”Am văzut declaraţii ale lui Mircea Geoană. Mircea Geoană a spus nişte lucruri foarte interesante şi care mă fac să mă gândesc serios că o discuţie cu Mircea Geoană nu strică. O discuţie care sper să o realizăm zilele viitoare. Nu doresc nici eu, nu cred că-şi doreşte nici dumnealui (n.r. - o revenire în PSD). Mircea Geoană este preşedintele unui partid. Dar a spus lucruri importante pentru conjunctura politică actuală”, a declarat preşedintele PSD, la Palatul Parlamentului.

 

Mircea Geoană a fost exclus din PSD în noiembrie 2014, după alegerile prezidenţiale pierdute de Victor Ponta, pe vremea când fostul premier era şef al social-democraţilor. Geoană a înfiinţat ulterior PSRO.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22