Liviu Dragnea explică excluderea din PSD a lui Neacșu și Țuțuianu și protejarea lui Firea

Redactia | 05.11.2018

Liderul PSD spune că nu a dorit expulzarea din partid a doi membrii importanți, dar că membrii CEx au cerut cu insistență îndepărtarea celor doi complotiști împotriva actualei conduceri a PSD.

Pe aceeași temă

 

 

 

„Au apărut nişte înregistrări de la unele şedinţe conduse de Adrian Ţuţuianu. Condamn acest mod de a înregistra şedinţele de partid, dar spusele domnului Ţuţuianu i-au supărat liderii de partid. Mulţi lideri au fost supăraţi că după ultimul CEX o parte dintre colegi au continuat să acţioneze împotriva acestui partid. Azi foarte mulţi dintre colegi i-au reproşat domnului Ţuţuianu acele afirmaţii. Domnul Ţuţuianu a spus că îşi menţine toate afirmaţiile. Colegii noştri n-au fost de acord cu această abordare. Am crezut că oamenii încep să se apuce de treabă. Din păcate, după acel CEX, domnul Neacşu nu a mai ajuns la Kiseleff. Au fost chemaţi parlamentari să adere la un proiect, iar la ultimele zile au apărut oameni de la Opoziţie care au spus că există o negociere între domnul Neacşu şi lideri ai Opoziţiei care au fost asiguraţi că vor avea un număr suficient de voturi de la PSD ca moţiunea să treacă. Convingerea mea e că au fost nişte măsuri necesare”, a spus Liviu dragnea după CEx.

 

De asemenea, Liviu Dragnea a încercat să găsească argumente pentru a axplica de nu în CEx nu s-a votat și mazilirea Gabrielei Fierea, deși primarul Capitalei a transmis un  comunicat chiar în timpul când se desfășurau lucrările forului de conducere al partidului:

 

"Orice atac care se referă la mine nu mă face pe mine să cer colegilor mei din CEx să fie exclus cineva. Numai în momentul în care constatăm că se depăşeste linia roşie, adică acţiuni care lovesc în stabilitatea majorităţii parlamentare şi a partidului", a declarat Dragnea.

 

Întrebat dacă alţi contestatari ai săi riscă ceva în perioada următoare, Dragnea a răspuns: "Din punctul meu de vedere, nimic rău. Nu au ajuns nici la mine nici la alţi colegi informaţii despre o acţiune care să urmărească racolarea unor parlamentari PSD care să nu voteze eventuale iniţiative sau să voteze o moţiune de cenzură."

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22