Liviu Dragnea: Gabriela Firea ar putea fi candidatul PSD la Primaria Capitalei

Paul Cristescu | 02.12.2015

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat ieri ca senatoarea Gabriela Firea, vicepresedintele al PSD, ar putea fi o varianta a PSD pentru Primaria Generala a Capitalei.

Pe aceeași temă

 

Dragnea a precizat insa că social-democratii nu au luat încă o decizie definitivă în acest sens.
 

Prezent intr-o emisiune la postul Romania TV, Liviu Dragnea a fost intrebat daca Gabriela Firea este propunerea PSD pentru o candidatura la Primaria Capitalei, liderul social-democrat raspunzand ca "inca nu". "Dar Gabi Firea poate fi o varianta foarte buna", a completat presedintele PSD, citat de Agerpres.


Liviu Dragnea a afirmat ca nu a fost luata inca o decizie, insa a subliniat importanta alegerilor locale din 2016. "Alegerile pentru Primaria Capitalei sunt extrem de importante. Nu mai sunt joaca", a spus acesta.
 

Liderul PSD a anuntat, in trecut, ca social-democratii vor lansa o serie de analize, dupa Congresul partidului, prin care vor sa afle care sunt cele mai bune variante pentru candidaturile la primariile din tara, precum si pentru functiile de consilieri locali si judeteni. La inceputul lunii septembrie, Dragnea afirma ca vrea ca, pana pe 1 decembrie, sa poata prezenta lista candidatilor pentru primariile de sector din Capitala, precum si pentru primaria generala. Ulterior, liderul PSD a precizat ca sunt in curs analize, iar primele informatii precise vor veni abia la inceputul anului viitor.


Gabriela Firea este senator PSD, vicepresedinte la nivel central al partidului, presedinte al PSD Ilfov, precum si purtator de cuvant al formatiunii. Firea este membru PSD din septembrie 2012. Anul trecut, senatorul PSD a fost purtator de cuvant al partidului in campania prezidentiala a lui Victor Ponta.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22