Liviu Dragnea ia in calcul o eventuala remaniere: Poate ministri, poate secretari de stat

Tudor Despina | 19.10.2015

O analiza a activitatii Guvernului se impune, sustine presedintele PSD Liviu Dragnea, fapt ce se poate incheia cu o remaniere.

Pe aceeași temă

 

Dragnea a vorbit, luni, despre activitatea Executivului, aratand ca a discutat cu premierul Ponta despre eventuale schimbari in structura echipei de la Palatul Victoria.

 

Ar trebui in perioada urmatoare si el (Victor Ponta – n.r.) si noi sa ne gandim daca este nevoie, poate nu este nevoie, de ceva schimbari in structura Executivului. Poate ca membri ai Guvernului sau poate ca secretari de stat. O analiza serioasa trebuie facuta. (…)

 

Dupa o perioada de functionare a acestui Guvern, a oricarui Guvern, este nevoie de aceasta analiza, adica pana la finalul anului, care se poate termina nu neaparat cu schimbari de ministri”, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

 

O discutie in acest sens a avut loc cu premierul Ponta atat la Congresul de duminica, cat si in sedinta Biroului Permanent de luni.

 

Dragnea a subliniat ca analiza revine in sarcina premierului, ulterior urmand a fi convenite eventuale masuri cu liderii PSD: “Daca premierul va considera ca are nevoie de o imbunatatire a activitatii intr-un anumit domeniu sau nu, vom discuta si daca vom conveni acest lucru va avea tot sprijinul”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22