Liviu Dragnea le-a cerut ministrilor Finantelor si Muncii sa prezinte datele privind sustenabilitatea maririlor salariale din sanatate si invatamant

Fara Autor | 24.08.2015

Pe aceeași temă

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, i-a criticat luni pe doi dintre ministrii Cabinetului Victor Ponta, Eugen Teodorovici și Rovana Plumb, pe primul fiindca nu a prezentat datele privind impactul Codului fiscal, dar se pare ca luat decizii la intalnirea lideirlor politici, iar pe Rovana Plumb că nu a prezentat inca datele pentru sustenabilitatea creșterii salariilor bugetarilor.

 

"Dl ministru Teodorovici a avut un singur mandat de la mine, sa furnizeze toate datele care-i sunt cerute (de partidele de la discutiile tehnice – n. red.). A gresit, da (cand a anuntat decizii pe Codul Fiscal – n. red.) pentru ca la intalnirea cu liderii politici merg liderii politici si cei care au mandat", a declarat Dragne, citat de Hotnews.

 

Totodata, Dragnea a anuntat ca le-a cerut ministrilor Rovana Plumb si Eugen Teodorovici sa prezinte o "analiza serioasa" asupra legii salarizarii, inclusiv in ceea ce priveste majorarea salariilor din sanatate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22