Liviu Dragnea: PSD nu ii va retrage sprijinul politic lui Victor Ponta

Paul Cristescu | 16.10.2015

Noul lider al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca premierul Victor Ponta a scos tara din recesiune ajungand sa inregistreze o crestere economica si ca motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, astfel incat PSD nu are de ce sa ii retraga sprijinul politic lui Victor Ponta.

Pe aceeași temă

 

"Premierul Victor Ponta, dincolo de relatiile de prietenie care ne leaga de ani buni, este unpremier bun, un premier care a luat economia Romaniei din recesiune si a dus-o la o crestere economica deja constanta si in fiecare an este mai mare. FMI, o institutie cunoscuta pentru prudenta ei, a si marit prognoza de crestere economica si in 2015, si in 2016. Premierul a trecut cu bine motiunea de cenzura, adica motiunea de cenzura a cazut, a fost revalidat Guvernul in Parlament, deci nu se pune problema ca PSD sa retraga sprijinul politic pentru Victor Ponta", a declarat Liviu Dragnea, conform ziare.com


El a punctat faptul ca nu exista nicio intentie de remaniere, in acest moment, acest subiect nefiind discutat in partid."Nu s-a discutat in partid despre nicio remaniere, nici oficial, nici neoficial. (...) Nu exista nicio intentie de remaniere la ora la care vorbim noi. Am discutat si cu premierul Victor Ponta pe marginea acestor zvonuri care circula. Nici eu nu am in intentie, nici dumnealui nu are in intentie, nici din partea colegilor din coalitie nu am auzit nicio intentie de remaniere. Deci, este un zvon care nu are niciun suport real", a aratat Liviu Dragnea.

 

CITITI SI: Liviu Dragnea este noul presedinte al social-democratilor. Dragnea: PSD nu poate rata oportunitatea de deveni primul partid modern din România


Liderul social-democrat a admis ca ar putea sa existe anumite nemultumiri in partid si nu a exclus faptul ca pana la finalul lui 2016 ar putea sa aiba loc anumite remanieri guvernamentale. "Nu neg faptul ca in partid s-ar putea sa existe nemultumiri despre unii sau alti membri ai Guvernului. Dar faptul ca exista nemultumiri nu este obligatoriu sa genereze discutia despre o remaniere acum. Nu se poate vorbi ca niciodata sau pana la sfarsitul lui 2016 nu vor fi remanieri, dar asta va fi o discutie intre mine si premierul Victor Ponta, intre mine, premierul Victor Ponta si liderii coalitiei, dupa care discutam in partid", a mai aratat Dragnea.
 

Dragnea a tinut sa adauge ca ministrii au nevoie de sprijin in activitatea lor, au nevoie de sprijin in Parlament si Guvernul are nevoie de sprijin in proiectele legislative.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22