Liviu Dragnea: PSD nu va mai face parte dintr-un guvern pe care nu-l conduce

Paul Cristescu | 07.10.2015

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca preocuparile sale se leaga de buna functionare a PSD si ca nu se gandeste la functia de prim-ministru. Dragnea a mai precizat ca partidul pe care il conduce nu va mai face parte dintr-un Guvern in care nu detin si functia de prim-ministru.

Pe aceeași temă

 

Dragnea a fost intrebat daca isi doreste functia de prim-ministru: "Nu stiu, sa ajungem acolo. Vreau sa fiu unul dintre acei oameni, care, impreuna cu altii, sa ne strangem in jurul unei mese si sa construim un plan pe 25 de aniMa intereseaza aproape exclusiv functia de presedinte al PSD pe care sa o gestionez foarte bine pana la sfarsitul lui 2016 si cu cele doua alegeri generale si locale castigate", a mai spus presedintele interimar al PSD, conform ziare.com

 

Drgnea a mai spus ca social-democratii nu isi mai doresc sa faca parte dintr-un Guvern pe care nu il conduc, dand ca exemplu perioada in care PSD a fost la guvernare cu Emil Boc prim-ministru."PSD nu va sta intr-un guvern in care premierul nu e din PSD. Este cel mai mare partid din Romania, nu isi poate permite sa ramana intr-un Guvern in care nu are decizia finala, dar are cele mai mari posturi posibile", a mai declarat Liviu Dragnea.
 

CITITI SIDragnea: Participarea la alegeri pe liste comune PSD-UNPR, o idee buna

 

Nu in ultimul rand, presedintele interimar al PSD si-a reconfirmat sprijinul pentru prim-ministrul Victor Ponta: "Ponta este un premier eficient, a condus guverne cu rezultate iar PSD nu are de ce sa ii retraga sprijinul politic in conditiile in care nu avem niciun fel de alte alternative, doar scenarii".


Liviu Dragnea este unicul candidat social-democrat la functia de presedinte al formatiunii, votul final si oficializarea urmand sa aiba loc in cadrul Congresului din 18 octombrie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22