Liviu Dragnea (PSD): Nu vom face nimic pentru a rupe relatia institutionala cu presedintele. Speram ca Iohannis sa ramana impartial

T.d. | 21.01.2015

Pe aceeași temă

“Speram ca Iohannis sa ramana impartial”, a spus Liviu Dragnea, miercuri seara, la Realitatea TV. Presedintele executiv al PSD a subliniat ca formatiunea sa si guvernul Ponta nu vor face nimic pentru a rupe relatia institutionala cu presedintele tarii.

"Speram ca Iohannis sa ramana impartial, nu ca Traian Basescu, care mergea la sedinte de partid. Mergem in continuare pe ideea de incredere (...) Nu vom face absolut nimic pentru a rupe aceasta relatie instutitionala, nu politica", a spus Dragnea, potrivit Hotnews.

Cu privire la intentia lui Mircea Geoana de a candida la conducerea PSD, Dragnea a spus ca fostul sef al partidului este "un mincinos" si s-a intrebat cum poate candida cineva la sefia unui partid din care nu face parte.

El a sustinut ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie au fost exclusi din PSD deoarece in campania pentru alegerile prezidentiale "nu au muncit pentru partid, ba dimpotriva", avand intalniri cu PNL si PDL si sunand "lideri din teritoriu pentru a discuta despre ce se intampla cu partidul dupa alegeri".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22