Liviu Dragnea respinge acuzatia potrivit careia ar fi dat vina pe americani pentru esecul de la prezidentiale: Nimeni n-a vorbit despre implicarea unei alte tari

T.d. | 29.11.2014

Pe aceeași temă

Liviu Dragnea respinge acuzatiile lui Marian Vanghelie, potrivit carora ar fi spus in sedinta de joi a Comitetului Executiv al PSD ca americanii s-ar fi opus ca Victor Ponta sa devina presedintele tarii. Dragnea a spus ca a trimis o scrisoare ambasadei SUA, in care infirma acest lucru, potrivit Hotnews.

"Nimeni n-a vorbit la acea discutie de sase ore (sedinta CExN al PSD - n.red.) despre implicarea unei alte tari in aceste alegeri. Eu am explicat ca Facebook-ul este o retea de socializare americana, dar pe care au folosit-o romanii si s-au socializat pe Facebook si s-au hotarat sa voteze impotriva noastra, dar au votat romanii", a afirmat Liviu Dragnea.

Dragnea a adaugat ca "daca Marian Vanghelie a inteles ca folosind o retea de socializare de sorginte americana deci american, asta este in mintea lui. De altfel, eu am si trimis o scrisoare oficiala Ambasadei SUA sa ii asigur ca nici eu, nici altcineva din PSD nu a purtat asemenea discutii si ca ii asiguram in continuare de tot sprijinul nostru pentru parteneriatul strategic si ca apreciem relatia stabila dintre Romania si SUA".

Marian Vanghelie a declarat, joi seara, dupa excluderea sa din PSD, ca Dragnea a justificat esecul alegerilor dand vina pe americani.

"Dragnea ne-a povestit ca Ponta a fost foarte bun, cel mai bun candidat de cand a existat PSD. Ne-a spus ca americanii sunt de vina si ca noi nu putem sa castigam alegerile. E adevarat ca am pierdut jocul cu Facebookul, cu tinerii. Au considerat cu totii ca noi suntem la putere si ca o sa luam tot 70 la suta, cum am luat cu USL", a declarat edilul sectorului 5 la emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV.

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost exclusi joi din PSD, decizie luata in sedinta  Comitetului Executiv National, in urma propunerii lui Victor Ponta, cu 80 de voturi "pentru", doua impotriva si doua abtineri.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22