Liviu Dragnea: Vanghelie si Geoana, un grup mafiot

T.d. | 02.12.2014

Pe aceeași temă

Mircea Geoana si Marian Vanghelie au format un grup mafiot, a declarat, marti, Liviu Dragnea. Presedintele executiv al PSD a mai spus ca stia de intentia celor doi de a-si face un partid, inainte de excluderea lor, potrivit Hotnews.

"Asta ca vor sa faca partid se stia dinaninte. Si asta a fost probabil una din cauzele care a generat acel vot aproape unanim, cu exceptia a doua voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes", a spus Dragnea despre Geoana si Vanghelie.

El si-a manifestat speranta ca parlamentarii PSD nu li se vor alatura lui Geoana si Vanghelie. "Or fi cateva cazuri, dar din cate stim noi, nu se vor alatura", a spus Dragnea.

"Nu-i raspund domnului Vanghelie pentru ca nu poate sa acuze, nu e in situatia de a face acuzatii. A facut parte dintr-un grup mafiot, au mai ramas doi insi in grupul asta mafiot, dumnealui si cu domnul Geoana", a spus Dragnea, intrebat cum raspunde acuzatiilor facute de Marian Vanghelie referitoare la firma Tel Drum, pe care ar controla-o.

Comitetul Executiv National al PSD a votat, saptamana trecuta, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22