Liviu Mihaiu face o "pauză de reculegere" la radio Guerrilla, în contextul anchetei DNA

E.b. | 02.08.2016

Liviu Mihaiu, implicat în dosarul SOV/Bogdan Olteanu/trafic de influenţă a anunțat că își ia concediu de la radio Guerrilla din cauza anchetei penale deschise de DNA împotriva fostului viceguvernator şi a omului de afaceri.

Pe aceeași temă

 

Mihaiu a spus la radio Guerilla că, deși nu avea în plan, își ia concediu, în contextul anchetei penale deschise de DNA în cazul numirii sale, din 2008, în funcția de Guvernator al Deltei Dunării.

 

"Purgatoriul ăsta mi-a făcut rău și bine. Cu Dumnezeu înainte. Ne auzim cât de repede. Voi ieși în spațiul public și la TV să dau explicații (...). Părerea mea e că e nevoie să fac o pauză, de reculegere. Nu era în plan să-mi iau concediul ăsta. Dar se pare că e mai bine așa. Îmi iau o mică pauză. Voi reveni.”, a spus Mihaiu în finalul emisiunii sale de astăzi, în care tema de discuție a fost „Ce te face să fii mai bun și mai bun și mai bun!”. a spus el la radio Guerilla, conform paginademedia.ro

 
Liviu Mihaiu a afirmat pe Facebook, că nu ştie ca numirea sa în 2008 ca guvernator al Deltei Dunării să fi avut loc în urma unui act de corupţie în care protagoniştii să fie politicieni, printre care Bogdan Olteanu, şi omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

 

El a mai a precizat că niciunul dintre cei ”implicaţi în dosar” nu i-a cerut vreodată ceva şi că justiţia trebuie să îşi facă ”(toată) datoria!”.

 

La 29 iulie, ICCJ l-a plasat pe Bogdan Olteanu, fost viceguvernator BNR, în arest la domiciliu. Instanţa supremă a respins cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a lui Olteanu în dosarul în care este acuzat că a primit un milion de euro şi sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vîntu. În schimbul banilor, Olteanu trebuia să facă demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, în 2008, în funcţia de guvernator al Deltei Dunării, conform DNA.

Procurorii DNA l-au audiat şi pe Liviu Mihaiu în dosarul în care Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influenţă, transmite news.ro.   


Bogdan Olteanu era preşedinte al Camerei Deputaţilor  atunci când ar fi comis traficul de influenţă, repectiv în iulie - noiembrie 2008, iar Banii de la Sorin Ovidiu Vîntu ar fi ajuns la el printr-un intermediar.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22