Liviu Pleșoianu (PSD) o atacă dur pe Dăncilă, președinte PSD: O bătaie de joc la adresa votanților

Laurentiu Gheorghe | 18.08.2019

Liviu Pleșoianu, care și-a anunțat candidatura la prezidențiale ca independent, deși e deputat PSD, a atacat-o dur pe Viorica Dăncilă, contracandidata sa din partea social-democraților și șefa sa de partid

Pe aceeași temă

Liviu Pleșoianu, care a candidat la congresul PSD din iulie pentru a deveni prezidențiabilul social-democraților, dar a pierdut în fața Vioricăi Dăncilă, o numește pe aceasta „o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD”.

El o atacă pentru gafele le face de câte ori vorbește liber. Social-democratul, aparent dizident în partid, subliniază că există „un cordon ombilical” între doamna „Dăncilă#1” și doamna „Dăncilă#2”, respectiv „nemiloasa căsăpire a logicii discursive și a limbii române elementare”.

Postarea lui Pleșoianu de pe Facebook:

„Nu, e prea mult, AJUNGE! Să faci zi după zi, oră după oră, declarație după declarație astfel de gafe monumentale reprezintă deja o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 și în 2016! De câteva săptămâni, Dăncilă#2 o contrazice total, imoral și necolegial pe Dăncilă#1. Există însă un cordon ombilical care nu s-a rupt între doamna Dăncilă#1 și doamna Dăncilă#2, ceva nu s-a schimbat deloc: liliputana anvergură politică și nemiloasa căsăpire a logicii discursive și a limbii române elementare! ...Zău, e prea de tot!

Dăncilă, acum două zile: "Marea majoritate sunt oameni care știu că bunul-simț și violența nu sunt caracteristice poporului român!" ... "Plec de la Putna cu liniște și încredere că ura va fi însoțită de solidaritate..."

...!??!??!????!!!!!!???!!!!??????? #Candidata_partidului_CEX”, a scris Pleșoianu pe Facebook, alături de un montaj video în care se regăsesc cele două declarații amintite de social-democrat.

A început să strângă semnături

Deși nu beneficiază de sprijinul PSD, susținătorii săi au început să strângă semnături în Bucureşti, după o mobilizare pe Facebook.

Pe reţeaua de socializare au apărut fotografii cu persoane care strâng semnături pentru Liviu Pleşoianu în Parcul Drumul Taberei din Bucureşti. Sâmbătă, susţinătorii social-democratului vor strânge semnături în zona Unirii din Capitală, iar o persoană a anunţat că urmează să strângă semnături în Râmnicu Vâlcea.

Pentru a putea candida, Pleşoianu are nevoie de cel puţin 200.000 de semnături.

De asemenea, Liviu Pleşoianu a susţinut joi, pe Facebook, că președintele PSD și candidat la prezidențiale, Viorica Dăncilă, ar face eforturi pentru a-l convinge să renunţe la înscrierea în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22