Ludovic Orban, ales să gestioneze campania pentru alegerile prezidențiale

Laurentiu Gheorghe | 12.08.2019

Ludovic Orban a fost numit de Biroul Executiv al PNL șeful de campanie al lui Klaus Iohannis în cursa pentru câștigarea celui de al doilea mandat pentru Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

Pe aceeași temă

BEx al PNL l-a mandat pe liderul partidului, Ludovic Orban, să-și formeze echipa de campanie cu care să asigure câștigarea unui nou mandat în fruntea statului pentru Klaus Iohannis.

Partidul Naţional Liberal a început sâmbătă campania de strângere de semnături pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis la un nou mandat.

Sâmbătă, în Piața Universității, PNL a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru realegerea președintelui Iohannis. Acesta a participat la eveniment alături de Ludovic Orban, președintele PNL, Rareș Bogdan, proaspăt ales prim-vicepreședinte al partidului Național Liberal, Robert Sighiartău, secretarul general, Violeta Alexandru, președintele PNL București, Florin Cîțu, vicepreședintele economic al partidului, președinții de sectoare și zeci de voluntari.

Ludovic Orban, președintele PNL, a precizat că ”zeci de mii de membrii PNL” se vor implica în campania de strângere de semnături pentru Iohannis și că aceștia îl vor susține pentru că realegerea președintelui ”este temelia” pe care se poate clădi ”o Românie în care fiecare român să vrea să trăiască”:

”Îl susținem pe președintele României, Klaus Iohannis, pentru un nou mandat la Cotroceni, pentru a garanta fiecărui român o Românie puternică, o Românie normală, o Românie funcțională, o Românie respectată, apreciată în lume (…) Susținem candidatura președintelui Iohannis pentru că noi considerăm că realegerea președintelui României este temelia pe care putem clădi trainic o Românie în care fiecare român să vrea să trăiască, în care România să fie o casă în care fiecare român să se simtă cu adevărat acasă, să fie respectat. Drepturile și libertățile fundamentale care există în toate societățile democratice, să devină fapt pentru români și fiecare român să se simtă protejat, susținut de instituțiile statului care trebuie să revină la dispoziția cetățenilor români și să nu mai servească clientele de partid”, a declarat Ludovic Orban sâmbătă, în Piața Universității.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22