Ludovic Orban candideaza la sefia PNL

T.d. | 16.12.2014

Pe aceeași temă

Ludovic Orban va candida la sefia PNL. Anuntul a fost facut, marti, de catre deputatul liberal, Orban aratand ca este sustinut de “foarte multi membri” ai partidului, inclusiv de Crin Antonescu, potrivit Romania Libera.

"Candidez pentru că eu consider că am deplina legitimitate pentru a aspira la această funcție. (...) Port blazonul PNL cu mândrie și cu cinste de 25 de ani. La ora actuală sunt susținut de foarte mulți membri ai PNL, foarte mulți membri ai partidului mi-au solicitat să candidez la această funcție", a spus Orban.

"Ocuparea funcției de președinte al PNL de către mine va constitui o garanție că PNL va rămâne cu adevărat PNL, că va continua să fie partidul Brătienilor, partidul marilor noștri înaintași care au avut o mare contribuție la făurirea României moderne. Consider că reprezint o garanție pentru faptul că PNL va deveni principalul partener politic care să participe la îndeplinirea obiectivelor programului lui Klaus Iohannis", a adăugat el.

Orban a mai spus că îşi depune candidatura pentru "a pune umărul la contrucția marelui partid de dreapta care a lipsit României în ultimii 25 de ani".

Orban a mai spus ca are si sprijinul lui Crin Antonescu, fostul lider liberal.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22