Ludovic Orban, către USR: Să consume mai puțină energie în inventarea de conflicte cu PNL

Laurentiu Gheorghe | 22.10.2020

Premierul Orban le-a transmis joi celor din USR „să consume mai puţină energie în inventarea de conflicte cu PNL și să se concentreze pe bătălia cu PSD".

Pe aceeași temă

Luarea de poziție a președintelui PNL vine la o zi după ce Florin Iordache a fost ales în plenul reunit al Parlamentului șef al Consiliului Legislativ, ceea ce a iscat acuze reciproce de aranjamente subterane cu PSD, între PNL și USR.

„Consumă prea multă energie, adversarul nostru este PSD, cu toate relele pe care le aduce pentru România. Obiectivul nostru este să câştigăm alegerile, să învingem PSD şi să scoatem PSD de la butoane. (...) Cred că am demonstrat că putem colabora, am câştigat împreună alegerile pentru Bucureşti, am câştigat împreună, de exemplu, la Vrancea (...) Îi sfătuiesc pe mai tinerii mei colegi să consume mai puţină energie în inventarea de conflicte cu PNL, să se concentreze pe bătălia cu PSD” a afirmat Ludovic Orban, joi, la Giurgiu, potrivit Agerpres.

El a susținut că nu există un „scandal” între PNL şi USR, adevărata problemă fiind promovarea lui Florin Iordache în această funcţie de către PSD.

„Nu este niciun scandal, atât noi cât şi USR am atacat alegerea lui Florin Iordache. Scandalul în sine este că o majoritate controlată de PSD şi de aliaţi a putut să ia o astfel de decizie ineptă de a pune în fruntea Consiliului Legislativ un personaj atât de rău famat şi de dubios precum Florin Iordache. Ăsta este lucrul cel mai grav care s-a întâmplat în Parlament. În rest, nu vreau să răspund unor comentarii care mi se par deplasate”, a mai spus Ludovic Orban.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22