Ludovic Orban: Cea mai mare energie o consumăm în interiorul PNL, în dispute interne

E.b. | 10.09.2017

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat, în deschiderea Şcolii de Vară a femeilor liberale, care se desfăşoară la Jupiter, că cea mai mare energie se consumă în interiorul partidului, în dispute interne.

Pe aceeași temă

 

În opinia lui Orban, energia nu este folosită  pentru a transmite mesaje în afara partidului. El afirmă că partidul stă foarte prost în ce priveşte comunicarea, managementul educaţional şi managementul de proiecte, existând organizaţii în care el a făcut conferinţe de presă mai des decât liderul filialei judeţene.

 

Ludovic Orban a deschis sâmbătă, Şcoala de Vară a femeilor din PNL, spunând în discursul său că pentru a aşeza partidul în linie de luptă trebuie organizate toate structurile formaţiunii politice.

 

“După alegeri, avem practic şase luni până la sfârşitul anului şi am spus că în aceste şase luni ca şi obiective trebuie să aşezăm partidul în linie de luptă. Ca să aşezăm partidul în linie de luptă trebuie să-ţi organizeze toate structurile partidului. După alegerile care au avut loc în organizaţii şi la nivel naţional, până la sfârşitul anului avem ca obiectiv să se aşeze toate organizaţiile partidului, organizaţia de tineret, de femei, liga aleşilor locali”, a spus liderul PNL, conform News.ro.

 

El a menţionat că partidul stă foarte prost pe comunicare, pe management organizaţional şi pe management de proiecte.

 

“Până la sfârşitul anului vreau să finalizăm toate procedurile de identificare a nevoilor de training de care are nevoie partidul la fiecare nivel. Vă spun din capul locului, stăm foarte prost pe comunicare, stăm foarte prost pe management organizaţional, stăm foarte prost pe management de proiecte, nici măcar nu iniţiam proiecte, programe, pe care să le ducem, în mod constat şi consecvent, pe o perioadă de timp medie  sau lungă, să le ducem la bun sfârşit. Stăm prost pe managementul şedinţelor: am participat la şedinţe de birou fără ordine de zi, fără o pregătire cât de cât minimală a subiectului, pe care să o facă preşedintele sau unul din membrii biroului judeţean”, a afirmat Ludovic Orban, menţionând că sunt organizaţii în care el a făcut conferinţe de presă mai des decât liderul organizaţiei judeţene.

 

El consideră că cea mai mare cantitate de energie se consumă pe dispute interne şi nu pentru a transmite mesaje în afara partidului.

 

Cea mai mare cantitate de energie o consumăm în interiorul partidului, în dispute între noi, în discuţii între noi, şi consumăm foarte puţină energie pentru a transmite mesaje în afara partidului. Şi nu orice fel de mesaje: trebuie să fie mesaje care într-adevăr să aibă darul de a îmbunătăţi percepţia Partidului Naţional Liberal”, a afirmat Ludovic Orban.

 

Şcoala de Vară a femeilor din PNL se desfăşoară la acest sfârşit de săptămână la un hotel din staţiunea Jupiter.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22