Ludovic Orban cere partidelor, semnatare ale moțiunii, să susțină înlocuirea Guvernului Dăncilă

Laurentiu Gheorghe | 21.10.2019

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat că PNL este pregătit să preia guvernarea, lansând totodată un apel partidelor parlamentare: „Guvernul Dăncilă trebuie alungat cât mai repede de la Palatul Victor

Pe aceeași temă

„Guvernul Dăncilă eșuat, demis în prin moțiune de cenzură, care nu mai are nicio legitimitate să exercite puterea în Românie, trebuie alungat cât mai repede de la Palatul Victoria și de la butoanele ministerelor și autorităților guvernamentale. Nu există decât o singură soluție pentru atingerea acestui obiectiv. Această soluție este învestirea guvernului pe care îl vom prezenta Parlamentului alături de programul de guvernare”, a spus Ludovic Orban.

Premierul desemnat Ludovic Orban a anunțat că va depune lista miniștrilor și programul de guvernare în termenul constituțional și își dorește ca votul de învestitură din Parlament să aibă loc cel târziu miercurea viitoare.

„În prima rundă de negocieri am arătat deschidere și am acceptat foarte multe propuneri. Astăzi, nu cred că există un motiv serios pentru ca partenerii noștri să nu dea un vot de încredere guvernului condus de mine.

Am luat decizii în PNL pentru a facilita înțelegerile cu partenerii noștri. Privesc cu optimism situația din Parlament și am încredere că vom reuși să trecem acest Guvern.

Vom depune lista Guvernului și programul de guvernare în termenul constituțional. De asemenea, vom depune un calendar clar, astfel încât săptămâna viitoare luni, marți sau cel târziu miercuri să aibă loc votul de învestitură”, a declarat Ludovic Orban.

  • Stire în curs de actualizare -

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22