Ludovic Orban: Daca parlamentari ai PNL voteaza motiunea, vor fi exclusi din partid

E.b. | 20.06.2017

Ludovic Orban, tocmai ales presedinte al PNL, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca PSD a facut "oferte generoase" parlamentarilor PNL pentru ca acestia sa voteze motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu.

Pe aceeași temă

 

Insa, sustine, Ludovic Orban  "niciun liberal nu a cedat la niciun fel de presiune si la niciun fel de promisiune". Cine voteaza la motiune, va fi exclus din PNL, a atentionat liderul liberalilor.

 

Ludovic Orban a afirmat la Realitatea TV ca parlamentarii PNL au fost abordati de lideri ai PSD, care le-au facut oferte generoase pentru a sustine motiunea de cenzura depusa impotriva guvernului Gindeanu, asupra unora dintre ei facandu-se chiar si presiuni. Potrivit lui, liberalii au refuzat ofertele PSD.

 

Orban a explicat ca miercuri, cand este programat votul asupra motiunii de cenzura, parlamentarii liberali vor fi prezenti in plen, dar nu vor vota. El a insistat ca are incredere ca nu vor fi liberali care vor vota motiunea, avertizand ca cine va actiona in mod contrar va fi exclus din PNL.

 

"Cea mai mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de lideri ai PSD, li s-au facut oferte generoase si chiar asupra unora s-au exercitat presiuni. Dupa stiinta mea, pana astazi, niciun parlamentar liberal nu a cedat la niciun fel de presiune si la niciun fel de promisiune", a declarat Ludovic Orban, la Realitatea TV.

 

"Am hotarat sa fim prezenti la dezbaterea motiunii, dar sa nu votam (...) E o procedura parlamentara la care vom participa, dar niciunul dintre liberali nu se va duce sa ia bilele pentru a vota", a spus el. 

 

Intrebat daca vor fi exclusi din partid cei care vor dori sa voteze, Orban a raspuns: "Sigur, asta e clar". El a reafirmat insa ca are "incredere in toti parlamentarii PNL", pentru ca "altfel nu vor mai fi parlamentari ai PNL".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22