Ludovic Orban, despre Victor Ponta: A fugit ca un las de pe campul de lupta. Mai devreme sau mai tarziu isi va da demisia.

P.c. | 26.06.2015

Pe aceeași temă

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca exista o mare nemultumire in PSD legata de plecarea lui Victor Ponta in Turcia si ca acesta va fi nevoit sa-si dea demisia in cele din urma. Orban a mai precizat ca in urma demisiei lui Ponta, PNL va incepe consultarile la Cotroceni pentru formarea unui nou guvern.


Ludovic Orban a declarat ca Ponta nu mai are nicio sansa la guvernare:  "Mai devreme sau mai tarziu isi va da demisia. Probabil inca nu s-a hotarat asupra momentului si probabil incearca sa-si atinga vreun obiectiv colateral - sa mentina coalitia sau sa-si desemneze un eventual inlocuitor, nu-mi dau seama exact ce. Oricum, in perioada asta a fugit ca un las de pe campul de lupta, asta a facut. Si, la ora actuala, nemultumirea in PSD este uriasa fata de comportamentul presedintelui PSD", a declarat Orban, pentru Ziare.com.

 

CITITI SI: Liviu Dragnea: I-am spus lui Victor Ponta sa gaseasca toate modalitatile prin care ar putea sa vina in tara, sa ajunga la Guvern. Absenta sa tulbura partidul si coalitia de guvernare

 

"Ponta isi va da demisia, mai devreme sau mai tarziu, si in cazul in care Ponta isi va da demisia, vom incepe consultari la Cotroceni, din care se va degaja cum se poate construi o majoritate si un candidat la functia de premier care va fi desemnat sa formeze Guvernul", a adaugat prim-vicepresedintele PNL.
 

Intrebat daca o posibila majoritate formata alaturi de UNPR, Orban a spus ca nu exclude nimic. "E greu, pentru ca nu cunoastem pozitionarile, e greu de anticipat pozitionarile de pe acum. Sunt multe variante posibile. Nu poti sa excluzi nimic", a mentonat deputatul PNL.
 

Orban nu a exclus de asemenea o posibila majoritate alaturi de noul partid ALDE, format din fuziunea PC cu PLR. "E greu, nu se poate exclude nimic, dar e prematur sa discutam de acum. Dupa ce isi va da demisia Victor Ponta, in mod evident vom face toate discutiile, negocierile, vom vedea cum se poate degaja o majoritate parlamentara", ne-a mai spus Ludovic Orban. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22