Ludovic Orban: Doamna Dăncilă mai are timp să se retragă; nu-şi dă seama în ce a intrat

E.b. | 24.01.2018

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat, la Iaşi, că premierul desemnat Viorica Dăncilă mai are încă timp să se retragă înainte de votarea cabinetului în Parlament.

Pe aceeași temă

 Orban afirmă că "ea, probabil, nu-şi dă seama în ce a intrat".

 

"Deja am hotărât că vom vota împotriva guvernului Dăncilă, considerând că doamna Dăncilă nu are nicio calitate care să o impună pentru această candidatură, singura calitate a acesteia fiind supunerea faţă de Dragnea şi dorinţa bolnavă a acestuia de a avea la Palatul Victoria o marionetă care să nu iasă din umbra lui. Doamna Dăncilă mai are timp să se retragă pentru că ea, probabil, nu-şi dă seama în ce a intrat", a declarat presei Ludovic Orban, citat de Agerpres.


Ludovi Orban a menţionat că PNL a mers la consultările convocate de preşedintele Klaus Iohannis după demisia premierului Mihai  Tudose cu varianta alegerilor anticipate, dar nu a respins nici ideea de a forma o majoritate, însă acest lucru este dificil în structura Parlamentului actual.


"Acum cu Băsescu este greu de vorbit. Să mă ierte domnul preşedinte că nu am reuşit să mă înţeleg cu acesta, însă diferenţa dintre noi şi PMP este că noi suntem partenerii preşedintelui, în timp ce Băsescu îl atacă de câte ori poate", a mai declarat Ludovic Orban.


Liderul PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat marţi seara, într-o emisiune televizată, că este în favoarea unei coaliţii de dreapta care să susţină la următoarele alegeri prezidenţiale un candidat unic, dar a adăugat că problema este "onestitatea PNL-ului".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22