Ludovic Orban: PNL pierde lunar mii de membri; ei nu se simt reprezentati si ascultati

E.b. | 30.04.2017

Liberalul Ludovic Orban a declarat, la Iasi, ca PNL pierde lunar mii de membri, care nu se simt reprezentati, nu sunt ascultati, iar activitatea lor nu este cunoscuta.

Pe aceeași temă

 
   
  

"Pierdem la nivel national, lunar, mii de membri, pentru ca oamenii respectivi nu se simt reprezentati de nimeni, nu sunt ascultati, pentru ca munca lor nu este recunoscuta, pentru ca nu se simt bine in PNL.

 

De-a lungul carierei mele, am adus multi oameni in partid. I-am intrebat ce ti s-a intamplat dupa un an, doi, trei. Mi-au spus foarte multi ca nu au reusit sa se inscrie. Ba nu aveau formular de inscriere, ba nu aveau sedinta de Birou Executiv (...).

 

Dupa ce s-au inscris, nu i-a mai intrebat nimeni nimic, nu i-a mai invitat nimeni la o discutie, la o adunare generala, la vreo sedinta", a afirmat Ludovic Orban in prezenta a aproximativ 400 de membri ai filialei iesene a PNL, care au venit, sambata, sa-si aleaga noua conducere.

 

Orban le-a transmis celor prezenti ca valoarea PNL sta in fiecare membru de partid si a atras atentia ca performanta formatiunii depinde de modul in care membrii sunt pusi in valoare de lideri.

 

"Cu cat membrii PNL se simte tratati si respectati, sunt ascultati atunci cand au ceva de spus, se tine cont de parerea lor, li se recunosc meritele, li se apreciaza membrilor partidului eforturile depuse, iar atunci cand este vorba de decis cine ne reprezinta in diferite functii de consilieri locali, judeteni, parlamentari, daca nu numara scamele de pe un umar sau altul de pe costumul sefului, ci sa conteze pentru fiecare membru de partid rezultatele pe care le-a adus fiecare pentru PNL in activitatea depusa, valoarea profesionala si capacitatea de a comunica eficient si de a aduce membri de partid sau voturi pentru PNL", a mai declarat Ludovic Orban.

 

Orban a anuntat inca din februarie ca va candida la presedintia PNL.

 

Ulterior, intr-un interviu acordat Ziare.com, Orban s-a declarat ca fiind o garantie ca PNL va fi un adversar al PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22