Ludovic Orban: PNL va introduce moțiune de cenzură dacă guvernul Dăncilă nu-și dă demisia

Redactia | 28.05.2019

Liberalii au decis în Biroul Executiv al PNL să depună moțiunea de cenzură până la finalul acestei sesiuni parlamentare dacă guvernul Dăncilă nu-și dă demisia, a anunțat președintele PNL Ludovic Orban.

Pe aceeași temă

De asemenea, liberalii au primit mandat să negocieze susținerea moțiunii cu celelalte formațiuni politice ale opoziției din Parlament, care s-au calificat pentru Parlamentul European în alegerile de duminică.

„Repetăm solicitarea către guvern: dați-vă demisia, nu mai aveți nicio legitimitate, românii nu vă mai vor. Dacă guvernul nu-și dă demisia, PNL depune până la sfârșitul sesiunii parlamentare o moțiune de cenzură”, a spus Orban, într-o conferință de presă.

Chiar dacă Dragnea nu mai e liderul PSD, PNL continuă lupta pe toate fronturile cu PSD, a mai spus Orban.

„Nu a fost retezat decât un cap al balaurului, e în continuare un pericol pentru democrație și pentru destinul euro-atlantic al României”, a continuat el.

„Românii, în majoritate zdrobitoare, nu mai vor ca la putere să fie PSD”, a spus Orban cu privire la mesajul pe care partidul l-a înțeles din rezultatul la alegerile europarlamentare de duminică.

Duminică, PNL a cîștigat alegerile europarlamentare, urmat la trei procente de PSD și de alianța 2020 USR-PLUS, care a obținut peste 23 de procente.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22