Ludovic Orban: Remanierea, înlocuirea unor proști și a unor slugi, cu alți proști și alte slugi

Redactia | 19.11.2018

Ludovic Orban a declarat că PSD "este un izvor nesecat de maimuțe și de proști", citându-l astfel pe fostul social-democrat Adrian Țuțuianu, adăugând că PSD recunoaște că a dat greș.

Pe aceeași temă

„PSD este un izvor nesecat, citez dintr-un clasic în viață, un fost PSD-ist, un izvor nesecat de maimuțe și de proști. Actuala remaniere este înlocuirea unor proști și a unor slugi cu alți proști și cu alte slugi. Nu este altceva decât o răfuială între clanurile mafiote din PSD, prin care Dragnea urmărește să îi pedepsească pe baronii răzvrătiți și să îi răsplătească pe baronii care i-au salvat scaunul. Această remaniere nu aduce nimic bun în funcționarea Guvernului, nu va face altceva decât să aducă alți incompetenți, alți oameni care nu au nicio legătură cu domeniul de activitate, care își vor desfășura activitatea și care sunt selectați pe unicul criteriu al fidelității, slugărniciei față de Dragnea și față de baronul care va susține candidatura miniștrilor", a declarat Ludovic Orban, la finalul ședinței de luni a Biroului Executiv al partidului, relatează Mediafax.

Liderul PNL a adăugat că PSD recunoaște, prin remanierea guvernamentală, că a eșuat în respectarea promisiunilor făcute pensionarilor.

„Nu pot să nu remarc că această remaniere conține în sine un mesaj pentru pensionari din partea PSD, și anume, PSD recunoaște că a eșuat în respectarea promisiunilor către pensionari, altfel nu pot să înțeleg de ce Olguța Vasilescu dă bir cu fugiții din ministerul pe care l-a condus pâna acuma și de ce abandonează așa zisa reformă a pensiilor făcută de PSD în timp ce dezbaterea legii pensiilor este în Parlament”, a completat Orban.

În contextul remanierii guvernamentale, liderul liberal a transmis un mesaj parlamentarilor social-democrați, spunându-le că în cazul în care vor să scape de Liviu Dragnea, atunci să voteze moțiunea de cenzură a Opoziției.

„Cu siguranță, purtăm discuții în continuare. Așteptăm și remanierea. Oricum, le transmitem și un mesaj tuturor parlamentarilor PSD care așteaptă ca Dragnea să pice din senin. Atâta timp cât Dragnea va avea Guvernul pe mână, întotdeauna va avea de șpăguit baroni cărora să le câștige încrederea pentru că are ce să le ofere Guvernul. Dacă vor să scape de Dragnea trebuie să voteze moțiunea de cenzură a PNL și a Opoziției”, a mai spus Orban.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22