Ludovic Orban, solidar cu protestele impotriva modificarii legilor justitiei

E.b. | 05.11.2017

Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca este solidar cu protestele de strada anuntate impotriva modificarilor PSD la legile justitiei.

Pe aceeași temă

 

 

"Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la aceste manifestatii si la orice actiune de protest impotriva PSD. Ne vom bate pentru a impiedica adoptarea oricarei modificari care sa permita controlul justitiei de catre PSD", afirma Orban.

 

Sunt solidar cu protestele de strada anuntate impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la aceste manifestatii si la orice actiune de protest impotriva PSD, scrie Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook


Ne vom bate pentru a impiedica adoptarea oricarei modificari care sa permita controlul justitiei de catre PSD. Si noi vom organiza in urmatoarea perioada manifestatii pentru independenta justitiei, pentru stoparea involutiei fiscale initiate de PSD, pentru scoaterea invatamantului din zodia analfabetismului si subfinantarii, pentru asigurarea dreptului la sanatate al romanilor etc.

 

******************

 

Proteste de amploare impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei sunt anuntate pentru duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 25 de orase din tara si in 10 orase in diaspora. In Bucuresti, protestul este programat sa inceapa la ora 18:00 in Piata Victoriei, iar la ora 19:00 se va pleca in mars spre Casa Poporului, anunta organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului "NU vrem sa fim o natie de hoti!".

 

Mobilizarea pentru protest s-a facut pe Facebook, organizatorii fiind comunitatile Coruptia ucide, 600000 pentru Rezistenta, Contract Romania si Declic

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22