Ludovic Orban spune că ar putea candida la alegerile prezidenţiale din 2024

Redactia | 22.05.2021

Aflat într-o vizită la Galați, liderul PNL Ludovic Orban a fost întrebat dacă se vede candidatul PNL la viitoarele alegeri prezidențiale, din 2024.

Pe aceeași temă

Acesta a răspuns că atâta timp cât și-a asumat candidatura pentru un nou mandat în fruntea PNL, nu exclude și o candidatură a sa la șefia statului, însă a punctat că mai este mult până la viitoarele alegeri prezidențiale.

„Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu preşedintele României care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România şi va da în continuare roade pentru România. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a României şi saltul economic, saltul în dezvoltare, modernizarea, transformarea României într-un centru regional, într-un hub economic care cu adevărat să genereze perspective de creştere a calităţii vieţii şi a veniturilor cetăţenilor români. Până la alegerile prezidenţiale mai este timp. Sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă”, a spus Orban, citat de news.ro

Orban a mai spus că până acum nu a luat nicio decize raportându-se la interesul său personal și că a decis mereu raportându-se la ceea ce a considerat că este mai important pentru România şi pentru Bucureşti.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22