Lupte crâncene în PSD: Stănescu&Ciolacu complotează cu Ponta mazilirea lui Dăncilă

Laurentiu Gheorghe | 11.10.2019

Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu s-au întânit joi seară într-un cadru restrâns cu Victor Ponta pentru a discuta despre viitorul PSD și înlăturarea lui Dăncilă din fruntea PSD.

Pe aceeași temă

Stănescu și Ciolacu au discutat vineri dimineață cu mai mulți lideri social-democrați la Camera Deputaților despre viitorul partidului și înlăturarea Vioricăi Dăncilă din fruntea PSD, susțin surse social-democrate citate de HotNews.ro.

Mai mult, joi seară, imediat după adoptarea moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu Victor Ponta și au discutat despre viitorul PSD în opoziție, susțin sursele citate mai sus.

Astfel, vineri dimineață mai mulți lideri PSD din teritoriu au fost convocați în biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaților pentru a forma o nouă echipă de conducere a PSD si pentru a propune o nouă strategie social democrațiilor în ședinta Comitetului Executiv programată după-amiază.

Discuțiile convocate de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, vizează și efectele căderii Guvernului Dăncilă asupra social-democraților.

Întâlnirea liderilor PSD are loc in paralel cu consultarile de la Cotroceni pentru viitorul Executiv, consultari la care PSD nu va merge. Printre liderii PSD prezenti la discutiile din biroul lui Marcel Ciolacu sunt Paul Stanescu, Claudiu Manda, Olguta Vasilescu, Ion Rotaru, Dan Nica, dar și mai multi sefi de consilii judetene, printre care influentul baron de Neamț, Ionel Arsene.

Conducerea PSD a convocat pentru vineri după-amiază o ședință CEX la care vor participa toți cu liderii PSD din teritoriu, într-o ședință a CEx, condusă de Viorica Dăncilă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22