Macovei renunta la conducerea M10. Ioana Constantin este noul presedinte al formatiunii

Vlad Toma | 28.06.2016

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat astazi ca M 10, partidul pe care l-a fondat, are o noua conducere. Ioana Constantin fiind aleasa de Adunarea Generala a partidului in functia de presedinte al acestei formatiuni politice.

Pe aceeași temă

 

Macovei a precizat ca nu a candidat pentru nicio functie si a cerut noii conduceri sa duca mai departe reformele initiate de partid in directia dreptei democratice.

 

"De astăzi, M10 are o nouă conducere, aleasă prin vot.

 

Eu nu am candidat pentru nicio funcție de conducere, așa cum am anunțat încă din ședința M10 din 11 iunie 2016 și am transmis pe lista internă a membrilor partidului. Aceasta a fost și ideea atunci când am decis să construiesc un partid: să pun piatra de temelie.

 

Sper ca noua conducere, formată din oameni tineri, în marea lor majoritate, corecți, profesioniști și integri să facă o politică transparentă care să înlocuiască politica blaturilor în care trăim de 26 de ani.

 

Adunarea Generală de alegere a noii conduceri, care a avut loc pe 26 iunie 2016, a ales-o, cu o mare majoritate, pe Ioana Constantin, președinte al partidului M10 (...)

 

Cei care au muncit să construiască structuri ale M10 în peste jumătate din țară și au obținut peste 30.000 de voturi, aproape 100 de consilieri la alegerile locale, un primar membru M10 și alți 4 primari independenți sustinuți de M10, trebuie să continue politica reformistă, pe baza principiilor dreptei democratice.

 

Sfatul meu pentru noua conducere M10 este să intre în alianțe cu alte forțe politice de dreapta sau centru dreapta, inclusiv cu cele care au început ca partide locale. Numai așa se poate crea un pol de dreapta adevărat și curat care să reformeze clasa politică și să mențină România cu fruntea sus, pe direcția VEST.

 

Ca membru fondator al M10 și simplu membru de partid, îmi doresc ca partidul să crească sănătos și să ajungă în următorii ani o forță politică, împreună cu alte partide politice noi și corecte.

 

Succes și înțelepciune noii conduceri a M10, să conserve ceea ce este bun și să schimbe ceea ce este rău, începând cu problemele din sănătate, educație și administrație, pentru ca românii să trăiască într-o Românie de care să fie mulțumiți și în care cei care lucrează în afara țării și suferă din cauza despărțirii de familii să vină cu drag și speranță acasă. Și în care tinerii să știe că au un viitor."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22