MAI: Alimentarea cu energie electrică, afectată de ploi și de vânt în 129 de localități

E.b. | 24.06.2017

Ca urmarea a ploilor căzute și a vântului puternic din cursul zilei de ieri și din timpul nopții, a fost afectată alimentarea cu energie electrică a 129 localități, conform unui comunicat al MAI.

Pe aceeași temă

 

 

În ultimele 24 de ore, la nivelul întregii țări au fost emise 99 avertizări sau atenționări care vizau instabilitate atmosferică accentuată, vijelii, averse torențiale și frecvente descărcări electrice, se arată într-un comunicat al MAI.

 

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a solicitat Centrului Național de Conducere Integrată care funcționează la nivelul MAI să monitorizeze situația și să mențină permanent legătura cu prefecții și structurile teritoriale ale MAI din județele aflate sub coduri de vreme rea pentru acordarea de sprijin.

 

La acest moment, situația traficului rutier, feroviar, maritim și fluvial se desfășoară în condiții normale. De asemenea, nu sunt înregistrate restricții de trafic aerian la nivelul aeroporturilor și nici la punctele de trecere a frontierei.

 

Ca urmarea a ploilor căzute și a vântului puternic din cursul zilei de ieri și din timpul nopții, a fost afectată alimentarea cu energie electrică a 129 localități. Echipe specializate se află pe teren pentru remedierea situației în cel mai scurt timp. Totodată, au fost înregistrate situații de urgență constând în acoperișuri dislocate, stâlpi de electricitate, stâlpi de telefonie și arbori căzuți.

 

Peste 300 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne cu 79 mijloace tehnice au acționat în sprijinul populației din județele afectate pentru înlăturarea și limitarea efectelor generate de fenomenele hidro-meteorologice periculoase.

 

Evoluția fenomenelor meteorologice periculoase și înlăturarea efectelor acestora este permanent în atenția Centrului Național de Conducere Integrată al M.A.I.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22