Mai multi membri CNA cer demisia Laurei Georgescu.Sedinta Consiliului,blocata de huiduieli

Paul Cristescu | 10.11.2015

In sediul CNA au fost lipite astazi mai multe afise prin care se cere demisia Laurei Georgescu din functia de sefa a acestei institutii. Pe holul institutiei exista o lista pe care erau invitati sa semneze toti cei care doresc demisia Laurei Georgescu.

Pe aceeași temă

 

CNA discuta astazi modul in care televiziunile au tratat tragedia de la Club Colectiv, in zilele de 31 octombrie si 1 noiembrie, transmite Hotnews

 

La 30 de minute de la inceputul sedintei, Valentin Jucan, membrul CNA, a dat drumul unei inregistrari in care se aud huiduieli la adresa Laurei Georgescu, din timpul protestelor de saptamana trecuta de la Universitate.

 

In prima jumatate de ora de sedinta a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), membrii forului au discutat fara sa ia vreo decizie daca sunt sau nu de acord cu lui Florin Gabrea, membru CNA, ca fiecare dintre ei sa-si exprime public acordul ca Laura Georgescu sa demisioneze.

 

Valentin Jucan a spus ca el va bloca sedintele CNA pana cand Laura Georgescu va demisiona sau pana cand Parlamentul va decide sa o demita prin respingerea raportului de activitate al Consiliului.

 

 

Demisia sefei CNA a fost ceruta in timpul protestelor din Piata Universitatii. La sediul forului audiovizual, afise prin care se cerea aceasta demisie au aparut inca de saptamana trecuta.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22