Mama politistului Gigina vs Oprea:Ne-ai redus familia la zero, ai crezut ca ti se cuvine totul

Dora Vulcan | 07.09.2016

Carmen Gigina, mama politistului Bogdan Gigina, care a murit toamna trecuta in timp ce se afla in misiune, in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook catre fostul vicepremier, Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpa pentru moartea politistului.

Pe aceeași temă

 

 

 "Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv in acea seara ar fi trait? (...) Dumneavoastra erati "Zeul" care dictati si asta o stie tot ministerul. Un cadru militar, un barbat cu coloana vertebrala, un om responsabil isi asuma consecintele faptelor sale... dar despre ce vorbesc? despre un om care si-a abandonat omul care starea in ploaie, vint, soare pentru siguranta lui... Omul care la citeva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea sa recunoasca ca el facea parte din dispozitiv, omul care in decursul a catorva ore a schimbat legea", spune mama politistului, citata de Hotnews.

 

 

Mesajul integral postat de mama lui Bogdan Gigina pe Facebook:

 

"Mi se pare de domeniul fantasticului", asta declara"Gabi Oprea". Pune o intrebare catre procurorul de caz: "Daca nu ar fi fost acele lucrari nesemnalizate oare Bogdan Gigina chiar si rulind cu 84km/h ar fi murit? As vrea sa stiu raspunsul sincer al procurorilor la aceasta intrebare?"

 

Aceeasi intrebare v-o adresez si eu si va rog sa raspundeti la fel de sincer. Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv in acea seara ar fi trait? D-voastra dispuneati de acest dispozitiv, nimeni altcineva. Aghiotantul era vocea d-voastra (de altfel un om cu suflet din relatarile lui Bogdan,un om care era supus la fel ca si ei rasfatului dvs zilnic).

 

Dvs eratit "Zeul"care dictati si asta o stie tot Ministerul. Un cadru militar, un barbat cu coloana vertebrala, un om responsabil isi asuma consecintele faptelor sale... dar despre ce vorbesc despre un om care si-a abandonat omul care starea in ploaie,vint,soare ptr siiguranta lui.. Omul care la citeva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea sa recunoasca ca el facea parte din dispozitiv,omul care in decursul a citorva ore a schimbat legea .(Vezi monitorul oficial 21 oct 2015).

 

Pentru mine domnule esti un muritor, eu nu vad functia, nu vad omul politic care crezi ca esti, sint o mama care si a pierdut unicul copil, din ignoranta ta, o mama careia i-ai sters trecutul, viitorul ,viata. Ai redus la 0 aceasta familie, doar pentru ca ai crezut ca totul ti se cuvenea."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22