Mama unui rănit Colectiv, către Udrea: Mă închin în fața nemărginitei dvs. nesimțiri

Iulian Popescu | 28.01.2016

Mama lui Cătălin Ilniţchi, un tânăr de 30 de ani rănit în incendiul din Colectiv, a postat pe pagina de Facebook un atac dur la adresa Elenei Udrea, care a spus de curând că „nu coruptia a ucis la Colectiv, ci prostia si nesimtirea”.

Pe aceeași temă

 

"Ma "inchin" in fata nemarginitei Dvs. NESIMTIRI de a comenta evenimentul ‪#‎colectiv. Daca nu s-ar fi FURAT atat de multi bani de la buget poate ar fi fost bani suficienti pt sistemul sanitar si nu ne-ar fi murit cu zile copiii din cauza lipsei de aparatura si specialisti, protocol de tratament si medicamente la nivelul 2015 si infectiilor intraspitalicesti. Putina mai multa DECENTA nu ar strica din partea celor cu dosare pt coruptie cel putin daca nu si din partea celor care au stiut si au asistat cu nepasare", a scris pe Facebook mama lui Cătălin.

 

Cătălin Ilniţchi a fost transferat la începutul lunii noiembrie la spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel, cel mai mare centru medical din Orientul Mijlociu, cu arsuri pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului, plămânii foarte afectaţi şi arsuri de căi respiratorii.

 

La trei luni după incendiu, Cătălin este bine. A suferit mai multe intervenţii chirurgicale, dar medicii spun că nu mai există niciun pericol şi băiatul se va recupera, scrie Romania TV.

 

Ce a spus Elena Udrea:

 

"Corupţia nu a ucis, ci prostia, nesimţirea şi lipsa de responsabilitate a unor oameni care nu au fost în stare să să amenajeze localul (n.r. Colectiv) ca să nu se întâmple drama. Şi corupţia e importantă în stagnarea României, dar mai gravă e prostia, incompetenţa şi delăsarea a celor care ocupă funcţii publice", a declarat Elena Udrea, miercuri, la România TV.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22