Marcel Ciolacu despre deputatul Rădulescu „Mitralieră”: Nu mai are ce căuta în PSD

Laurentiu Gheorghe | 19.09.2020

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, afirmă că deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, exclus recent din PSD, nu mai are loc în partid în acest moment.

Pe aceeași temă

„Fostului meu coleg îi urez sănătate, succes. Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar, domnul Rădulescu, în acest moment, nu are ce să mai caute în interiorul Partidului Social Democrat”, a declarat Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă, relatează Agerpres.

Senatorul Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluşi din PSD, pe 1 septembrie, pentru că au lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

Decizia excluderii celor patru a fost luată de Comitetul Politic Naţional al PSD, fostul CEx.

Context:

Deputatul „Mitralieră” a atacat dur pe 11 septembrie noua conducere a PSD, instalată în funcții la congresul extraordinar din august, pe care o numește „grup mafiot, format din masoni, dar care aveau şi calitatea de informatori sau ofiţeri acoperiţi ai serviciilor” și „gruparea inculto-masonică-securoidă care conduce acum marele PSD”.

Grupul nominalizat de Mitralieră și care ar fi preluat conducerea PSD îi cuprinde între alții pe Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Claudiu Manda, Olguţa Vasilescu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Mihai Fifor, relatează News.ro, citând din postarea de pe Facebook a fostului pesedist.

El îi critică şi le aduse diverse acuzaţii acestora, spunând că Tudose ar fi afirmat că va „face” cel puţin 100 de milioane de euro ca premier şi l-a caracterizat pe soțul Olguței Vasilescu, Claudiu Manda ca fiind „colorat”.

Rădulescu afirmă că „gruparea inculto-masonică-securoidă care conduce acum marele PSD” nu poate ajunge „la rezultatele lui Liviu Dragnea", neavând „nici flerul, nici spiritul de luptător al lui". „Excluderea mea a fost pentru mine, un moment de uşurare, pentru ca îmi era greaţă să vă aud şi să vă privesc”, spune Rădulescu.

„Din 2012 am sesizat existenţa unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau şi calitatea de informatori sau ofiţeri acoperiţi ai serviciilor şi care îl înconjuraseră pe Liviu Dragnea, blocând accesul parlamentarilor, al primarilor sau al preşedinţilor de organizatii, la el, acest grup unit ba prin calitatea de analfabeţi, marea majoritate fiind cu studii la universităţi private, cu studii la Universitatea Sri şi masoni şi bineinteles corupţi până in măduva oaselor! Grupul e format din: Ciolacu, Tudose, Manda, Olguţa Vasilescu, Simon, Talvar, Georgian Pop, Grindeanu, Lucian Sova şi Weber, grup la care au achiesat ulterior şi Stanescu şi Fifor, el fiind condus până la un anumit moment de Valeriu Zgonea", adaugă Rădulescu.

Deputatul spune că acest grup avea rolul de a-şi promova membrii în toate funcţiile de conducere ale Camerei Deputaţilor şi în ministerele importante, potrivit News.ro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22