Marcel Ciolacu (PSD) despre respingerea Rovanei Plumb în PE: PSD are pregătite alte 10 propuneri

Laurentiu Gheorghe | 26.09.2019

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu (PSD), a declarat, joi, că eșecul Rovanei Plumb în Comisia Juridică a PE nu este definitivă și că doar Plenul Parlamentului European poate vota.

Pe aceeași temă

Marcel Ciolacu arată cu nu cunoaște procedura de validare a unei candidaturi pentru comisar european și a declarat că respingerea Rovanei Plumb în Comisia juridică a PE va fi urmată de mai multe etape și nu a fost încă votul în Parlamentul European, și oricum PSD mai poate face alte 10 propuneri la fel de valoroase, a transmis Agerpres.

„Nu am citit ştirea, lăsaţi-mă să mă informez, ştiam că e încă în comisie….A fost la acea comisie, nu la votul în Parlament. Vedeţi că sunt nişte etape, nişte comisii, până la votul în Parlament…era mai încolo”, a afirmat Ciolacu, la Parlament, întrebat în legătură cu ce va face PSD după ce Rovana Plumb a fost respinsă în Comisia juridică de la Parlamentul European.

Întrebat dacă PSD are o variantă de rezervă, Ciolacu a răspuns: „Ştiţi la fel de bine ca şi mine că PSD nu are o variantă, are 10 variante de rezervă”.

Candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsă joi de Comisia juridică a Parlamentului European, a anunţat eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan pe contul sau de Facebook. „Fără avizul Comisiei juridice audierea din Comisia de transport nu poate avea loc”, a adăugat el. Premierul Viorica Dăncilă a fost anunțată că trebuie să facă o altă nominalizare pentru postul de comisar european pe Transporturi.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22