Marcel Ciolacu. Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos. PSD are nevoie de un nou început

Dora Vulcan | 25.11.2019

Marcel Ciolacu, succesorul lui Liviu Dragnea la conducerea Camerei Deputaților, a declanșat luni un atac foarte dur la adresa Vioricăi Dăncilă, după eșecul acesteia la prezidențialele de duminică.

Pe aceeași temă

Marcel Ciolacu, succesorul lui Liviu Dragnea la conducerea Camerei Deputaților, a declanșat luni un atac foarte dur la adresa Vioricăi Dăncilă, după eșecul acesteia la prezidențialele de duminică, unde a fost înfrântă de Klaus Iohannis cu aproape 30 de procente.

El confirmă ceea ce Dăncilă a refuzat să recunoască duminică seară, după încheierea votului și publicarea primelor sondaje de la urne: că PSD a obținut ”cel mai mic număr de voturi din istorie”.

Duminică seară, Dăncilă spunea că a reușit să recâștige încrederea românilor și să readucă PSD rezultatul de la parlamentarele din 2016, făcând o comparație nefirească între două tipuri de alegeri, cu o miză total diferită.

Postarea lui Ciolacu:

Felicitări tuturor românilor din țară și din străinătate care au înțeles cât de important este votul lor. Indiferent de opțiunile exprimate. Sper ca viitorul mandat al lui Klaus Iohannis să aducă mai multe realizări pentru România.

Vreau să îi felicit pe toți colegii mei din organizații, primari, președinți de consilii județene, simpli membri sau simpatizanți care au muncit extrem de mult în aceste luni de campanie. Mulțumiri speciale le adresez și buzoienilor mei care mi-au fost alături întotdeauna!

Rezultatele ne arată, însă, că în turul II al alegerilor prezidențiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. Asta după ce și în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare.

Și atunci, și acum, s-au făcut doar analize județene, nimic la nivel național. Acum cred că e timpul să vedem unde am greșit cu adevărat la nivel central, să judecăm rațional și apoi să trecem la fapte.

PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în 6 luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem!


Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22