Marian Ivan, primarul PSD al Pantelimonului, anunță că va candida pentru un mandat din partea PNL

Laurentiu Gheorghe | 17.07.2020

Primarul PSD al orașului Pantelimon, Marian Ivan, ales în 2016 din partea PSD și finul familiei Firea – Pandele, a anunțat că va candida pentru un nou mandat din partea PNL.

Pe aceeași temă

În mesajul postat pe rețeaua de socializare, Marian Ivan arată că este timpul schimbării pentru că există o opțiune mult mai bună pentru Pantelimon și ca decizia a luat-o după mai multe luni de gândire.

„Am luat decizia să mă alătur echipei PNL, singura care, în acest moment, îmi poate oferi stabilitatea, forța și siguranța că fiecare proiect pe care l-am început va fi terminat.

Probabil, unii dintre dumneavoastră veți judeca această decizie, însă am rugămintea să încercați să nu judecați deciziile omului Marian Ivan, ci pe ale primarului Marian Ivan. Privind din aceasta perspectivă, am convingerea că veți înțelege mai bine de ce, uneori, pentru a progresa este nevoie să schimbi drumul pe care mergi,” explică Ivan.

Din 2004, cand a fost ales consilier local, pana in prezent, Marian Ivan a pendulat intre mai multe partide. Mass-media locala subliniaza ca acesta a castigat pentru prima data alegerile pentru primarie, in 2008, pe listele PDL, in 2012 s-a mutat la PNL, iar in 2016 a fost ales pe listele PSD.

„Acum, mai mult ca oricand, mi-as dori ca toti cei care au incredere in mine, sa imi fie alaturi si, impreuna cu echipa PSD, sa ne facem in continuare datoria fata de orasul nostru, fata de noi si cei ce vor veni dupa noi, lasandu-le o casa moderna, curata, sigura, de care sa ne fie drag. IvanCetateni, prieteni, va asigur ca nu am facut si nu voi face niciun compromis electoral cu niciun alt contracandidat, ca nu am nicio intelegere cu nimeni altcineva afara de voi, locuitorii orasului Pantelimon,” declara Marian Ivan, in aprilie 2016.

Edilul si sotia sa, Cristina Nicoleta, au fost cununati, in 2015, de Gabriela Firea- care atunci era senatoare PSD se de sotul acesteia, Florentin Pandele- primarul orasului Voluntari.

Publicatia Libertatea descria evenimentul: Nunta a avut loc duminica, in orasul Pantelimon, iar Firea a stralucit intr-o rochie mov cu aplicatii din dantela, cumparata special pentru acest eveniment. „Ne e drag sa cununam si sa botezam. Duminica am cununat perechea cu numarul 15. Le dorim, cu dragoste de parinti spirituali, viata lunga si fericita si copii”, declara Gabriela Firea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22