Marian Oprișan și Viorica Dăncilă, demiși de conducerea PSD. Bădălau a demisionat de la PSD Giurgiu

Redactia | 05.10.2020

Marian Oprișan și Viorica Dăncilă au fost înlocuiți din funcțiile de președinți de organizații iar Niculae Bădălău a demisionat de la PSD Giurgiu.

Pe aceeași temă

Marcel Ciolacu i-a cerut demisia lui Oprișan pentru rezultatele slabe înregistrate la alegerile locale. Acesta ar fi refuzat iar conducerea Consiliul Național l-a demis prin vot, scrie Hotnews.ro.

Potrivit surselor citate, Oprișan a refuzat să demisioneze. Acesta ar fi invocat faptul că rezultatul obținut de organizația Vrancea este același ca la alegerile din 2016.

Ciolacu nu ar fi acceptat explicația lui Oprișan și a propus la vot înlăturarea acestuia din funcție. Ciolacu va asigura interimatul la PSD Vrancea.


Tot prin vot s-a decis înlocuirea Vioricăi Dăncilă de la șefia organizației de femei a PSD. Interimatul va fi asigurat de Doina Feodorovici.

Totodată, Niculae Bădălau a demisionat de la șefia PSD Giurgiu. Acesta a fost numit vicepreședinte la Autoritate de Audit din cadrul Curții de Conturi.

Șefia PSD Giurgiu va fi preluată de finul lui Bădălău, Marian Mina.

Social-democrații au analizat în ședința Consiliului Național rezultatul alegerilor locale. Marcel Ciolacu intenționa să-l tragă pe line moartă pe Marian Oprișan care dorește să candideze la alegerile parlamentare pentru un post de senator.

Potrivit surselor citate, Ciolacu l-ar susține la șefia PSD Vrancea pe Cristian Misăilă care a câștigat pentru a doua oară primăria Focșani. În ceea ce privește dorința lui Oprișan de a candida pentru un post de parlamentar are șanse mici de a se concretiza pentru că Ciolacu intenționează să introducă reguli și criterii pentru lista PSD la alegerile parlamentare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22