Marian VANGHELIE confirmă acuzaţiile lui GEOANA: DRAGNEA a zis că dacă se vor face mai MULTE SECTII în străinătate se vor PIERDE ALEGERILE

P.c. | 28.11.2014

Pe aceeași temă

Mircea Geoană, exclus ieri din PSD, l-a acuzat pe Victor Ponta, premierul Romaniei, că a sabotat intenţionat alegerile din Diaspora. Marian Vanghelie, exclus si el din PSD, a declarat ca acuzaţiile formulate de Geoana sunt adevarate, Dragnea blocand deschiderea de noi sectii de vot in strainatate pe motiv ca astfel s-ar pierde alegerile, relateaza stiripesurse.ro

 

"Noi avem aceleaşi informaţii tot partidul. Domnul Ponta ştia (de nevoie suplimentării secţiilor - n.r.) şi Dragnea l-a oprit. Trebuie să răspundă penal. Domnul Dragnea a zis că dacă se vor face mai multe secţii în străinătate se vor pierde alegerile. Alegerile se pierd pentru că eşti incompetent. S-au pierdut în România alegerile", a declarat Vanghelie.

 

CITITI SI: Mircea GEOANA: Ponta e principalul RESPONSABIL pentru votul din DIASPORA, iar CORLATEAN e COMPLICELE sau

 

Potrivit primarului Sectorului 5, Victor Ponta nu a câştigat niciodată alegeri. "Ce alegeri a câştigat el? A cîştigat cu USL-ul. Când nu a mai fost USL-ul, a pierdut", a mai declarat Vanghelie.

 

Vanghelie a declarat vineri ca presedintele executiv Liviu Dragnea "a crezut ca facem (n.r. PSD) ca la referendum si castigam". Vanghelie sustine ca la referendum ar fi fost vorba de o frauda la vot, atunci Liviu Dragnea a propus "sa facem (n.r. PSD) o suveica" a precizat Vanghelie, conform stiripesurse.

 

"Ce a vrut Dragnea? - Sa facem o suveica ca la referendum sa castigam alegerile cu primarii. I-au bagat si pe primari in incurcaturi cu ametelile lor", a spus Vanghelie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22