Marian Vanghelie: Sebastian Ghita a luat bani din redeventele de la OMV, in numele lui Victor Ponta

P.c. | 02.02.2015

Pe aceeași temă

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a readus in discutie, duminica, in cadrul lansarii platformei politice "Romania noastra", acuzatiile pe care le-a facut acum cateva zile la adresa deputatului Sebastian Ghita. Vanghelie sustine ca Ghita ar fi luat bani din redeventele OMV, in numele lui Victor Ponta, relateaza Hotnews.

 

"Trebuie sa vorbim, indiferent de ceea ce se intampla, spunea dl presedinte Mircea Geoana, de redevente, da, de re-de-ven- te, da, am spus acum cateva seri domnului acela mucalit care se numeste Ghita, Ghita de la portita, si l-am intrebat frumos: stiti cumva de niste bani de la OMV? Si s-a blocat! L-am intrebat: niste bani, de la OMV, luati prin doua off shore-uri...Multa presa s-a suparat si a zis ca nu am fost direct. Sunt direct: sunt niste bani luati pentru redeventele cu OMV, luati de Ghita in numele lui Victor Ponta si lucrurile astea trebuie spuse! Cu curaj!", a afirmat Marian Vanghelie.
 

CITITI SI: VIDEO Mircea GEOANA si Marian VANGHELIE au lansat platforma politica ROMANIA NOASTRA. GEOANA: Vom schimba MAJORITATEA in Parlament. SULTANATUL politic Ponta se va INCHEIA

 

Mircea Geoana si Marian Vanghelie au lansat, duminica, la Romexpo, noua platforma politica "Romania noastra". Geoana si Vanghelie, care au fost exclusi din PSD in luna noiembrie, au anuntat ca vor sa lanseze o noua formatiune politica, un nou PSD, ca raspuns la actualul PSD. "Initiativa noastra pentru un nou proiect social-democrat va schimba majoritatea. Vom avea o noua majoritate, vom avea un nou Guvern. Exista un cartel al partidelor traditionale, pe cale sa faca implozie. 91% dintre romani si romance isi doresc un nou proiect de tara. Proiectul nostru politic, "Romania noastra", pe care il lansam astazi in dezbatere publica, este contributia noastra la un nou proiect de tara. Sultanatul politic Ponta se va incheia in cateva saptamani", a spus Geoana in discursul de lansare.

 

CITITI SI: VIDEO Disputa Marian Vanghelie - Sebastian Ghita la B1 TV: Vanghelie: Ghita nu ajungea nici macar consilier local daca nu era Victor Ponta. Aveti vreo legatura cu niste bani de la OMV?

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22