Mark Gitenstein, fost ambasador SUA la Bucuresti: Trump va continua parteneriatul strategic

Vlad Toma | 10.11.2016

Mark Gitenstein, fost ambasador al SUA in Romania, a declarat, pentru HotNews.ro, ca nu crede ca Donald Trump, presedintele ales al SUA, va schimba statutul actualului parteneriat strategic cu Romania.

Pe aceeași temă

 

Nu am auzit niciodata ca Donald Trump sa spuna ceva negativ despre scutul antiracheta. Nu-l vad slabind scutul iar in ce priveste armata, cu siguranta va dori sa continue parteneriatul strategic profund pe care-l avem”, a declarat Gitenstein pentru Hotnews.

 

Fostul ambasador considera ca relatia Romania-SUA nu va fi afectata in mod semnificativ de rezultatul alegerilor din SUA: “Relatiile noastre sunt intre poporul american si poporul roman, se exprima prin cele doua guverne si se bazeaza pe valori comune, impartasim interese strategice comune”, a mai spus Gitenstein, precizand ca interesele de afaceri ale SUA in Romania vor fi mentinute atat timp cat vor exista eforturi in directia statului de drept si a luptei anticoruptie. 

 

Donald Trump, candidatul republicanilor, a castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri in SUA, invingand-o pe Hillary Clinton, candidata partidului democrat.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22