Mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România vandalizate de protestatarii AUR

Redactia | 21.12.2021

Mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România au fost vandalizate de protestatari. Mai mult, Hiroshi Ueda - Ambasadorul Japoniei în România a fost blocat în Parlament din cauza protestului AUR.

Pe aceeași temă

El a fost scos cu sprijinul SPP și Jandarmeriei. Ambasadorul Japoniei a fost prezent la un eveniment la Senat, la Comisia de Politica Externă. Senatorii și-au prezentat scuze ambasadorului.

Ambasadorul SUA a avut întâlnire cu președintele Senatului. Apoi, Florin Cîțu a plecat de la Senat, iar întâlnirea cu ambasadorul Japoniei nu a mai avut loc.

Mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România au fost vandalizate de către protestatari, în curtea Senatului.

Însărcinatul cu afaceri a ambasadei SUA la București, David Muniz, a avut, marți, o întâlnire cu președintele Senatului, Florin Cîțu. Liderul PNL a plecat de la Senat, în consecință întâlnirea cu ambasadorul Japoniei nu a mai avut loc.

Senatorul PSD Titus Corlățean a declarat, la Antena 3, că ambasadorul Japoniei s-a aflat în imposibilitatea de a ieși din Parlament, din cauza protestatarilor care au pătruns în curte și au încercat să forțeze intrarea în clădire.

În jur de o sută de persoane au intrat marți în curtea Palatului Parlamentului, zona Senatului, în timpul unui protest organizat de AUR.

Unii manifestanți au desenat cu spray pe mai multe mașini aflate în curtea Parlamentului. Ei au scris mesaje precum „Hoți” și „Asasini”, după cum arată imaginile publicate de agenția News.ro.

Jandarmii au blocat intrările în Parlament, iar Serviciul de Pază și Protecție a blocat accesul în Senat pentru ca protestatarii să nu intre în clădire.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22