Medicii din Spitalul Județean Târgoviște, duși la mitingul lui Dragnea cu convocatorul de la partid

Laurentiu Gheorghe | 17.05.2019

Managerul Spitalului Județean Târgoviște a convocat medicii și asistentele și le-a trasat sarcină ca pe secții, duminică, încolonați, să meargă să-l ovaționeze pe el lider maximo, scrie Libertatea.

Pe aceeași temă

„Lista cu persoanele se predă doamnei director de îngrijiri până mâine la ora 12.00. Cine poate și … dorește să participe, mă poate anunța aici, în acest grup, sau prin ce modalitate dorește, până vineri, 17 mai, ora 12.00, pentru a fi trecut pe listă. (…) Domnul manager dorește să nu fim fără medici”, scrie în mesajul transmis către angajații spitalului.

Managerul spitalului, care este și consilier local PSD, fost PNL, ține ca medicii să-și manifesteze gratitudinea față de noul său șef de partid, liderul Liviu Dragnea, care le-a mărit salariile:

„Având în vedere creșterile salariale care s-au întâmplat în ultimul an, deci pe guvernarea actuală, dar fără să politizez lucrul acesta, creșteri care anii trecuți păreau științifico-fantastice, și faptul că s-a făcut o reparație morală privind retribuția doctorilor, aș considera prezența unui medic la un astfel de miting absolut normală”, a declarat, într-o intervenție telefonică pentru libertatea.ro, managerul Spitalului Județean Târgoviște.

„Ar trebui ca în țara asta să mai și mulțumim când se întâmplă! Nu să considerăm că dacă se întâmplă ceva bun era normal și dacă e ceva rău să înjurăm. Asta e părerea mea!”, a mai declarat managerul PSDist al spitalului.

Ceea ce nu recunoaște dl manager de spital este că medicii și asistentele pe care vrea sa-i scoata la mitingul lui Dragnea s-ar afla în timpul programului de lucru, d-asta cere liste cu nume pe secții. Eventual probabil că si pacientii internati în spital ar trebui să ii ducă flori liderului de partid pentru a-i multumi din inima pentru conditiile minunate de tratament create de partid si de stat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22