Meleșcanu, înainte de votul pentru șefia Senatului: Și Tăriceanu a fost susținut de PSD

Dora Vulcan | 10.09.2019

Teodor Meleșcanu a negat că ar avea intenția de a se afilia grupului senatorilor PSD și a amintit că și Călin Popescu Tăriceanu a fost susținut de PSD la șefia Senatului, în 2016, când era membru PNL.

Pe aceeași temă

„Nu, nu e vorba de nici o afiliere, aduceți-vă aminte că domnul Tăriceanu a fost propus de către grupul PSD și ales președintele Senatului în 2016 și vă rog să vă aduceți de asemenea aminte că atunci când și-a dat demisia domnul Antonescu, domnul Tăriceanu a fost propus de către PSD, dânsul fiind la liberali și a ocupat postul de președinte al Senatului”, a declarat Teodor Meleșcanu, marți la Parlament .

Meleșcanu spune că nu are în intenție să demisioneze din ALDE pentru că a acceptat propunerea PSD pentru șefia Senatului.

Meleșcanu are o explicație și pentru faptul că din partea ALDE sunt două propuneri pentru același post și reinterpretează regulamentul Senatului și Constituția susținând că el nu este candidat din partea grupului parlamentar.

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, marți, că regulamentul prevede că nu pot exista două propuneri din același grup senatorial pentru șefia forului legislativ.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22