Membru al Comisiei parlamentare de control al Serviciului de Informatii: NU SRI a facut pozele de la Paris cu Udrea si Bica

Fara Autor | 09.02.2015

Pe aceeași temă

Daniel Savu, membru al Comisiei parlamentare de control al SRI, a declarat luni, la finalul audierii conducerii Serviciului Roman de Informatii, ca nu SRI a făcut pozele care le-au surprisn pe Elena Udrea si Alina Bica în timpul unei vizite la Paris.

"Florian Coldea ne-a spus ca SRI nu a facut fotografiile cu Udrea si Bica la Paris", a declarat senatorul.

Savu le-a declarat jurnaliștilor că Florian Coldea a recunoscut cele două vizite pe care Udrea le-a făcut la SRI, la sfârșitul anului trecut (pe 10 noiembrie si 15 decembrie).

Șefa PMP a răspuns invitației șefului SRI, George Maior, iar la discuții a participat si Coldea: "La nici una din cele doua discutii doamna Udrea nu a discutat aspectele sesizate in declaratiile sale publice din ultimele zile", a spus Daniel Savu, citat de Hotnews.

Intrebat in ce calitate a fost invitata Elena Udrea la SRI, Savu a spus ca in calitate de fosta candidata la alegerile prezidentiale.

Pesedintele Comisiei permanente comune a Parlamentului pentru exercitarea controlului asupra activitatii SRI, Georgian Pop, a declarat ca în timpul audierii de luni a interimarului de la SRI nu a rămas nepusă "nicio intrebare din spatiul public", iar raspunsurile lui conducerii institutiei au fost sustinute prin documente.

"Tot ce am facut in cadrul audierilor s-a bazat pe intrebari foarte clare si pe documente suport", a spus Georgian Pop, precizand ca "lucrarile comisiei noastre reprezinta documente oficiale ale statului roman, ceea ce inseamna ca oricand, orice magistrat poate sa verifice". 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22