Mesaj pentru JIHADISTI, din partea primarului MUSULMAN al Rotterdamului: Daca nu va place LIBERTATEA, faceti-va bagajele si PLECATI

P.c. | 13.01.2015

Pe aceeași temă

Primarul musulman al orasului olandez Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, le-a transmis un mesaj musulmanilor care intorc spatele libertatii: "sa isi faca bagajele" si "sa plece dracului de aici". Declaratia primarului a fost facuta in direct la un post de televiziune, scrie International Business Times, conform Hotnews.


Ahmed Aboutaleb si-a exprimat in direct furia fata de acei musulmani care refuza sa se adapteze la noul mediu, specificand ca el a facut acest lucru dupa ce s-a mutat in Olanda, in 1976. 
 

"Este de neinteles ca va puteti intoarce spatele libertatii...Dar daca nu va place libertatea, pentru numele lui Dumnezeu, faceti-va bagajele si plecati", a spus primarul.
 

CITITI SI: Un francez suspectat de legături cu FRATII KOUACHI, autorii ATENTATULUI din Franţa, a fost arestat în BULGARIA

 

"S-ar putea sa existe un loc in lume unde puteti fi voi insiva, unde puteti fi sinceri cu voi si unde nu trebuie sa mergeti sa omori jurnalisti nevinovati. Si daca nu va place aici pentru ca niste umoristi care nu va sunt pe plac scriu la un ziar, as putea spune ca puteti pleca dracului", a afirmat Ahmed Aboutaleb. "Aceasta este o prostie, este ceva de neinteles. Dispareti din Olanda daca nu va gasiti locul aici. Toti musulmanii bine intentionati de aici vor fi priviti ciudat acum", a adaugat primarul. 

Peste jumatate din populatia Rotterdamului este formata din minoritati etnice sau persoane care nu s-au nascut in Olanda.

Aboutaleb s-a nascut in Maroc si a devenit primarul Rotterdamului in 2008. Aceasta nu este prima oara cand Aboutaleb face comentarii controversate la adresa musulmanilor olandezi. In 2004, actualul primar a spus ca musulmanii care nu vor sa practice valorile olandeze sunt liberi sa prinda primul avion si sa plece din tara.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22