Mesajul lui Ponta pentru aliații de la guvernare: Putem sta cu capul sus in fata romanilor

M. B. | 20.06.2015

Pe aceeași temă

Victor Ponta le-a transmis, vineri, delegatilor PLR si PC participați la Congresul extraordinar pentru fuziunea celor douaformațiuni, ca reprezentantii coalitiei de guvernare pot sta "cu capul sus in fata romanilor" intrucat au reusit sa relanseze economia Romaniei, sa creasca veniturile romanilor.

 

"Vreau ca impreuna sa ducem mai departe modelul pe care l-am creat, Uniunea Social-Liberala, adica politici de crestere economica, de stimulare a crearii de noi locuri de munca, politici prin care sa ii ajutam pe cei care au nevoie. Este un model care a avut succes in acesti ani si care a facut din Romania o tara stabila si cu o economie sanatoasa, la care partenerii nostri se uita cu admiratie", a mai aratat, in mesajul sau, presedintele PSD, Victor Ponta.

 

Presedintele PLR, Calin Popescu-Tariceanu, si presedintele PC, Daniel Constantin, au semnat vineri, la Palatul Parlamentului, protocolul de fuziune prin contopire a celor doua formatiuni politice.

 

Noua formatiune se numeste Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDe), iar sigla acestuia este "o pasare in zbor incadrata de 12 pentagrame de culoare galbena in forma unei elipse incomplete". 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22