Mihai Chirica (PSD): Niciun om sanatos la cap din PSD nu poate organiza un contramiting

Iulia Mincu | 04.02.2017

Primarul Iasului, Mihai Chirica, spune ca nu crede ca cineva din PSD va organiza un contramiting si ar aduce oameni cu autocarele in Capitala.

Pe aceeași temă

 


"Nu cred ca niciun om sanatos la cap va aduce oameni cu autocarele in Bucuresti si va organiza un contramitig impotriva parintilor cu copii in brate. Cred ca premierul Grindeanu va lua hotararea corecta si va anula ordonanta", a declarat acesta la B1 Tv.Liderul PSD spune ca OUG trebuie retrasa, iar Florin Iordache demis fiindca "nu va mai avea autoritatea morala sa mai emita si alte acte".Chirica s-a referit si la interventia telefonica a colegului sau de partid, vicepresedintele PSD Codrin Stefanescu, spunand ca prima parte a discursului acestuia a fost de tip PRM "toata tara este atacata si numai noi suntem buni". "Evident ca acest tip de discurs este gresit... Nu este suficient sa castigi alegerile ci trebuie sa si fii in consens cu toata Romania", a completat primarul Iasului.


Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni despre primarul din Iasi, social-democratul Mihai Chirica, ca este "un fel de userist" si ar fi trebuit exclus din partid "de ieri" in urma criticilor pe care le-a avut la adresa lui Liviu Dragnea si a partidului, scrie News.ro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22